Meepraten met Cazas Wonen

Wilt u meepraten over wonen bij Cazas Wonen? Dat kan op verschillende manieren. Wij gaan de wijk in om onze bewoners in hun eigen wijk te spreken, maar we organiseren ook klantenpanels. Om een nog duidelijker beeld te krijgen, kunt u een enquête ontvangen of gebeld worden door het KWH.

Daarnaast in verschillende complexen zijn er bewonerscommissies

Wilt u wat extra's doen voor uw woonomgeving? Dingen bij ons onder de aandacht brengen? Misschien wilt u ambassadeur worden? Neemt u dan contact met ons op.

Huurdersvereniging

Huurdersvereniging Weidelanden behartigt de belangen van onze bewoners. Zij spreken namens u met Cazas wonen en leveren een bijdrage aan de prestatieafspraken met de gemeenten.

Meer over Huurdersvereniging Weidelanden

 

 

Een klantenpanel bestaat uit een aantal mensen en kan voor een bepaald onderwerp één of meerdere keren bij elkaar komen. Tijdens dit klantenpanel krijgen we een goed beeld van uw wensen en verwachtingen. Deze informatie helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren. Ook sturen we soms enquêtes of kunt u benaderd worden namens KWH. Wij hopen dat u de tijd en moeite wilt nemen om hieraan mee te doen. Uw mening is belangrijk voor ons!